99.990 Ft helyett 59.990 Ft: Családi pihenés Hajdúszoboszlón

Az Ajánlat tartalma

A voucherrel most 59.990 Ft-ért vehetitek igénybe az 99.990 Ft értékű szolgáltatást. A voucherért most csak 7.620 Ft-ot kell fizetni, a fennmaradó 52.370 Ft-ot a foglaláskor, partnerünknek kell kifizetni, a fenmaradó összeget SZÉP kártyával is rendezhetitek!

A Marcsi Apartmanok Európa legnagyobb fürdőkomplexumától 800 méterre található. Mediterrán stílusú, jól felszerelt apartmanok egész évben várnak titeket csendes, igényes környezetben. A Marcsi Apartmanok 2 apartmanjába összesen 4+5 fő tud elhelyezkedni + egy fő baba mobil ágyban. Az apartmanban nappali, háló, konyha, külön fürdőszoba és toalett található. A felső szinten egy kis étkező is van. Minden apartman szeparált, külön bejárattal.

Ez vár rátok:
- 5 nap / 4 éjszaka 2 felnőtt  + egy, vagy két  gyermek részére 3 éves korig ellátás nélkül ingyenes, kisállattal és ajándék éjszakával
- Ellátás: reggeli bekészítéssel: felvágott, szalámi, vaj, sajtkrém, zöldség, vagy gyümölcs, dzsem, mogyoróvaj, toast kenyér
- Minden voucherhez + egy éjszaka szállása ajándék, ellátás nélkül, az adott felárak megfizetésével

Minimum 4 éjszakás tartózkodás esetén (hétfőtől péntekig) kedvezményes áron vehetitek igénybe az NEAK által támogatott gyógykezeléseket: napi 3 kezelés + fürdőbelépő csomagban 3150 Ft-tól/nap. A csomag tartalma: iszappakolás, súlyfürdő, szénsavas fürdő, vízsugármasszázs, vízalatti csoportos gyógytorna. Személyi igazolvány, lakcímkártya és TAJ kártya szükséges, beutaló nem kell. Reumatológiai szakrendelésen gyógyfürdő kezelések felírása céljából beutaló és várólista nélkül fogadják a betegeket.

Több voucher egyszerre is felhasználható. Ha két vouchert egyszerre használtok fel egymást után, 8 éjszaka helyett 10 éjszakát adunk ajándékba, az adott felárak megfizetésével - kivéve iskolai szünetek és állami ünnep.

Programok:
A szabadidő park sokféle szórakozási és pihenési lehetőséget tartogat, például van egy több mint 160 méteres kerékpárpálya, egy közel 400 méteres görkorcsolyapálya, de a labdarúgás szerelmesei sem fognak csalódni. Egy modern, izgalmas játszótér, különleges játékokkal – mászóvárral, mászófallal – várja a kicsiket, de van lehetőség piknikezni is, vagy egyszerűen csak egy nagyot sétálni a ligetes, fákkal beültetett területen.

Felárak: 
- Kiemelt időszaki díj: iskolai szünetek és állami ünnepeken és hétvégén péntek-szombat-vasárnap 1500 Ft/fő/éj. Karácsonykor és Szilveszterkor a felár: 2500 Ft/fő/éj - csak 3-4-5 fős foglalásokat fogadunk.
- Főszezoni felár: 20000 Ft/utalvány 04.01-09.30-ig
- Kisállat hozható, 2-3 kg-ig ingyenes, 10 kg-ig felára: 2500 Ft/fő/éj, csak szobatiszta, fürdetett, köröm vágott kisállatot fogadunk.
Max. 2 gyerek elhelyezése ellátás nélkül 3 éves korig ingyenes, szülőkkel egy ágyban vagy mobil babaágyban.
- További gyermek, vagy felnőtt érkezése reggelis ellátással : 6500 Ft/fő/éj 
- Klíma használat, hűtés, fűtés: 2500 Ft/apartman/éj
- Parkolás zárt udvaron: 1500 Ft/éj/gépkocsi 
- Idegenforgalmi adó 2024-ban: 600 Ft/fő/éj (18 éves kortól)

Érvényesség

2025-01-31 -ig

Foglalható 2024.11.02-ig - a szabad helyek függvényében.

Foglalási feltételek

Előzetes időpontfoglalás szükséges telefonon 11-15 óra között: +36 20 500 05 31 vagy a +36 30 286 8665 (szabad helyek függvényében), foglalni a luxusapartmanok@gmail.com e-mail címen is lehet. Foglalásod a szállásadó írásbeli visszajelzésével válik érvényessé. Lemondás: a vásárlást követően 14 napig. Az adott felár foglaláskor fizetendő, akár szép kártyával is lehetséges. A kinyomtatott vouchered vidd magaddal! A voucherből fennmaradó rész foglaláskor fizetendő, akár szép kártyával is lehetséges.

Partnerünkről

Hajdúszoboszlón csendes, nyugodt környezetben található a Marcsi Apartmanok. A családias hangulatban mindenki megtalálja a neki megfelelő apartmant. Az egy emeletes apartmanház nagyobb családok kényelmét szolgálják, 4-5 férőhelyes. A Marcsi Apartmanokban az egy légterű apartmanok a romantikázni vágyó párok és kisebb családoknak adnak lehetőséget a kikapcsolódásra. A környéken a fürdőzési lehetőségeken túl a túrázási és horgászási lehetőségek is biztosítják az idelátogató vendégek számára a pihenést, kikapcsolódást. A kertben szalonnasütésre, bográcsozásra és grillezésre is van lehetőség.

Helyszín

Marcsi Apartmanok Hajdúszoboszló

4200 Hajdúszoboszló Dankó utca 26

https://www.luxusapartmanok.eu/

Válassz Csomagot

Marcsi Apartmanok Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló

Fedezd fel a mediterrán életérzést a Marcsi Apartmanokban! Tölts el 5 napot és 4 éjszakát kényelmes apartmanjainkban.
7 620 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet