Romantikus hétvége Palkonyán, borvacsorával

-15 %

Az Ajánlat tartalma

Nyugalom, jó borok, és egy szeretve berendezett kis bisztró és vendégház idilli romantikája: ha kiszakadnátok a hétköznapokból és egy romantikus hétvégével ünnepelnétek a szerelmeteket, ez a voucher nektek szól!

Az ajánlat tartalma:
- 2 éjszaka 2 főre reggelivel, 5 boros borkóstolós vacsorával
- A vendégházban 1 darab, kétszintes, hatvan négyzetméteres, 4 fős apartman, illetve egy 2 fős elegáns szoba várja a pihenni vágyókat, amelyek ötvözik a népies és a modern lakberendezést a 21. század komfortjával

Érkezés/Távozás:
A vendégeknek 14 és 18 óra között van lehetőségük elfoglalni a szobát, illetve a kijelentkezés napján 10 óráig kell elhagyni azokat. 

Fizetés:
A szállás díja az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazza. 

Érvényesség

2025-03-03 -ig

Foglalási feltételek

A voucher szabad helyek függvényében használható fel, a szállás írásos visszaigazolása alapján. 
Foglalni a +36 30 256 4714 vagy +36 70 585 1855 telefonszámon vagy a info@vajbisztro.hu címen lehet nevetek, elérhetőségetek, a foglalni kívánt időpont és a voucherkód megadásával.
Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Bisztrónk 2019 tavasza óta működik, Magyarország legdélibb csücskében, méltán híres vörösboros borvidékének legkisebb falujában.
Évről évre építettük és szépítettük, és talán most érte el legszebb formáját. Ahogy az elmúlt  években, a következőkben ugyanúgy szem előtt tartjuk, hogy minél több helyi kisteremelővel tudjunk együtt dolgozni, és a vendégek minél több helyi borászt, szörpöst, gazdát ismerhessenek meg.
Vendégházunkban 1 darab 4 fős apartman, illetve egy 2 fős elegáns szoba várja a pihenni vágyókat, amelyek ötvözik a népies és a modern lakberendezést a 21. század komfortjával.

Helyszín

Vaj Bisztro és Vendégház

7771 Palkonya Fő út 66.

https://vajbisztro.hu/

Válassz Csomagot

Vaj Bisztro és Vendégház

Palkonya

Magyarország legdélibb csücskében, méltán híres borvidékének legkisebb falujában tölthettek el idilli napokat
122 900 Ft 144 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet