15.000 Ft helyett 6.990 Ft: Dohányzásról leszoktatás

Az Ajánlat tartalma

Az 1.780 Ft értékű voucheredért most 15.000 Ft helyett 6.990 Ft-ért veheted igénybe jánlatunkat. Most csak 1.780 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 5.210 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni.

Medklinik Team jóvoltából egy kupon áráért egyalkalmas biorezonanciás dohányzásról való leszoktató kezelésen vehetsz részt, amit a legkorszerűbb terápiás készülékkel, a Mobil Cell-Commal végeznek el. Egyetlen alkalom és 94%-os hatékonysággal mondhatsz le erről a káros szenvedélyről. A készülék napjainkban a legkorszeűbb biorezonancia terápiás (BRT) készülék. Jelfeldolgozási pontossága egyedülálló, frekvenciaszélesség (sáv) tekintetében 10 000–1 000 000-szor jobb, mint a korábbi BRT készülékek. Mindez egy felsőbb szintű szűrő rendszerrel lehetséges, és egy újonnan kifejlesztett fázismoduláló technológiával. Ezek a technikai fejlesztések nagyságrendekkel nagyobb pontosságot tesznek lehetővé a biológiai jel felhasználásában.

Magas színvonalú, laptop méretű készülék, amellyel – a szervezet megfelelő ellenőrző jeleinek felhasználásával – birorezonanciás biofeedback kezelés végezhető. Ne maradj a cigaretta rabságában! Tégy ellene! Legyél egészségesebb, ha leszoksz a dohányzásról, családod is fellélegezhet, hiszen a passzív dohányzás is rendkívül mérgező a szervezetre! Ha elhatároztad, hogy leteszed a cigarettát, ne habozz tovább! Vásárold a meg a kupont, a megadott elérhetőségen kérj egy időpontot, és érezni fogod, hogy tüdőd megkönnyebbül!

A kezelés időtartama 25 perc. A kezelés gyors, fájdalom és tűszúrásmentes.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36 70 353 61 92-es telefonszámon

Lemondási feltételek: 

  • késést sajnos nem tudnak elfogadni, hiszen egy vendég miatt csúszik a többi vendég időpontja is, ebben az esetben az adott kezelés elvész
  • az állapotfelmérést a megelőző napon 24:00-ig kell lemondani SMS-ben,    e-mailben vagy telefonon

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A Mediklinik Team 15 éves tapasztalattal rendelkezik az alternatív gyógymódokban. Választásával egy tapasztalt,és hozzáértő szakemberekből álló céget jutalmaz meg bizalmával.Megközelítésünk tömegközlekedéssel,  illetve gépjárművel is nagyon egyszerű.

Helyszín

Medklinik Team

1087 Budapest Könyves Kálmán körüt 76

https://medklinik.webnode.hu/

Nyitvatartás

H-P 10:00-17:00

Válassz Csomagot

Medklinik Team

Budapest

Leszoknál a dohányzásról? Egészségesebben szeretnél élni? Ha sok módszerrel próbálkoztál már, de nem lett pozitív eredménye, érdemes kipróbálnod biorezonanciás készülékkel a leszokást. Ez a módszer 94%-os hatékonysággal segít, olvasd el ajánlatunkat, hogy megtudd, pontosan mi alapján működik, és hol tudod igénybe venni a kezelést.
1 780 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet