17.990 Ft helyett 5.990 Ft: Szívstresszmérés 3D vizsgálattal

Az Ajánlat tartalma

Az 1.520 Ft értékű voucheredért most 17.990 Ft helyett 5.990 Ft-ért veheted igénybe jánlatunkat. Most csak 1.520 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 4.470 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni.

A VIPORT készülékkel lehetséges, hogy EKG alapú méréseket készítsünk magunkon otthon, akár útközben is. A VIPORT egy kézi, elemmel működő orvosi műszer, ami hozzásegít ahhoz, hogy könnyen, idejekorán felismerjük a különböző rizikófaktorokat. A VIPORT kiértékelésének bázisa a szívfrekvencia variabilitás (HRV) paraméterein alapszik, amit egy EKG jelfolyam felvétele és kiértékelése biztosít, ez alapján számolja ki a cardio stressz indexet (CSI). Az adatok alapul szolgálhatnak egy digitális többcsatornás EKG mérés számára is. Az EKG jeleket a VIPORT a hátoldalára helyezett 3 elektródán keresztül vételezi, a standard elvezetés alapján. A mérést a mellkas felső részén balra, a szívhez közel, szorosan a szívre szorítva végezhetjük el. A VIPORT -nak könnyen kezelhető háromszög formája van, annak érdekében, hogy különböző helyzetben könnyen kezelhető legyen az eszköz.

A mérés egy „elektromos” vizsgálat. Leginkább az EKG-hoz hasonlít. Ez egy funkcionális vizsgálat, mely a szív „pumpa” szerepét jobban ellenőrzi.  Magának a mérésnek a faktorszáma önmagában nehezen értelmezhető. Ha a kapott értékszám 25 és 50 között van, az a normál tartományt jelzi, 25 alatt el kell gondolkodni, vagyis további elemzést igényel, hogy miért ilyen alacsony ez az érték. A 65-85 fölötti érték számokra jobban kell figyelni. Az ilyen értékeknél lehet extraütés, átvezetési időváltozás, stressz szituáció jelentkezés, kifáradás, stb. Ezeknél az értékeknél (65-85 felett) orvosi szempontból kell újravizsgálni a személyt. Ha az érték 80 felett van, akkor nyomatékosan meg kell vizsgálni az okokat! A szívstressz vizsgálatok kiegészítéseként kardiológiai kontroll, további EKG, szívultrahang vizsgálat szükséges. S ha ezek a vizsgálatok is jó értékeket mutatnak, akkor nyugodhatunk meg teljesen. A szívstressz alakulását nagyban befolyásolja a játékos aktuális állapota (esetleges fáradtsága, túlterhelése, kialvatlansága, izgalmi adrenalin szituációja).

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36 70 353 61 92-es telefonszámon

Lemondási feltételek: 

  • késést sajnos nem tudnak elfogadni, hiszen egy vendég miatt csúszik a többi vendég időpontja is, ebben az esetben az adott kezelés elvész
  • az állapotfelmérést a megelőző napon 24:00-ig kell lemondani SMS-ben,    e-mailben vagy telefonon

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A Mediklinik Team 15 éves tapasztalattal rendelkezik az alternatív gyógymódokban. Választásával egy tapasztalt,és hozzáértő szakemberekből álló céget jutalmaz meg bizalmával.Megközelítésünk tömegközlekedéssel,  illetve gépjárművel is nagyon egyszerű.

Helyszín

Medklinik Team

1087 Budapest Könyves Kálmán körüt 76

https://medklinik.webnode.hu/

Nyitvatartás

H-P 10:00-17:00

Válassz Csomagot

Medklinik Team

Budapest

A maga nemében egyedülálló vizsgálat. A napi élet idegeskedései során sokszor érzünk a szívünk tájékán szorítást, testünk remeg, erősen verejtékezhetünk. Ezek a tünetek azt jelentik, hogy szervezetünk erőteljesen reagál a környezeti hatásokra. A modern technológiának köszönhetően a szív- és érrendszeri stressz gyorsan és könnyen mérhető.
1 520 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet