19.990 Ft helyett 13.990 Ft: Magyarhertelend

Az Ajánlat tartalma

A 2.520 Ft értékű voucheredért most 19.990 Ft helyett 13.990 Ft-ért veheted igénybe buszos csomagajánlatunkat. Most csak 2.520 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 11.470 Ft összeget majd az utazási irodának fizeted a kívánt módon, készpénzzel vagy előre utalással.

Foglalni az utalvány megvásárlását követő 24 órán belül tudsz a kalandozas@t-online.hu e-mail címen név, lakcím, telefonszám, (több kupon esetén) utastársak nevének és kuponkód(ok) megadásával. Az iroda válasz levélben küldi a fizetéshez szükséges adatokat.

Időpont: 2024. november 24.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 7:45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 8:00 órakor

Program:

A Pécstől húsz kilométerre található Hertelendi Termálfürdő meseszép, ősfás környezetben várja látogatóit. A fürdőt tápláló 38 és 68 fokos termálvíz a föld mélyéről érkezik a felszínre.  Minden korosztály számára ajánlott megmártózni az értékes ásványi anyagokat tartalmazó vízben. Kedvező hatással van a termálvíz a reumatikus, keringési és ízületi megbetegedésekre. Fluorit tartalma miatt a fogínybetegség gyógyítására is alkalmas.  Négy beltéri és egy kültéri meleg vizes medence egész évben várja a vendégeket. Szintén igénybe lehet venni a wellness szolgáltatások széles választékát, mint infra kabin, aroma szauna, finn szauna, só szoba. Akik szeretnék, az egész napot a fürdőben tölthetik, de ajánlunk egy szép őszi kirándulást a közeli Orfűre. Különleges látnivaló a Malommúzeum, ahol három különböző malom típussal ismerkedhetünk meg. Egy szárazmalom, egy vízi malom és egy papírmalom felépítését, működését követhetjük nyomon szakvezető segítségével.
A Kemencés Udvarban az ország különböző tájegységeinek kemencéit és a kemencében való sütés-főzés eszközeit, edényeit láthatjuk. Innen indul a cirka 1 km hosszú Vízfő tanösvény. Az ösvény az első néhány száz méteren az Orfű-patak medrét követi és a védett égererdőn keresztül egy kiemelt pallóösvényen vezet bennünket egészen a Vízfő-forrásig. Itt érdemes elidőzni picit, és megcsodálni Csete György különleges építészeti alkotását, a Forrásházat. Ezután mindannyian a fürdőhöz megyünk vissza, és hazaindulásig szabadidő a fürdőben. (fürdő előtti Orfűi program, körülbelül 1,5-2 óra)
Belépő kb. 3.000, - Ft
Fürdő belépő: felnőtt: 4.000, - Ft/fő
62+ : 3.400, - Ft/fő
Kiegészítő szauna jegy:1.700,- Ft/fő
(Az árak tájékoztató jellegűek, változhatnak!)
Várható hazaérkezés 20-21 óra körül.

Extra szolgáltatások:
Fix ülőhely 2.000 Ft/fő
BBP + Stornó biztosítás: 570,- Ft/fő
a programváltozás jogát fenntartjuk!

Érvényesség

2024-11-24 -ig

Foglalási feltételek

Foglalni az utalvány megvásárlását követő 24 órán belül tudsz a kalandozas@t-online.hu e-mail címen név, lakcím, telefonszám, (több kupon esetén) utastársak nevének és kuponkód(ok) megadásával. Az iroda válasz levélben küldi a fizetéshez szükséges adatokat. Foglalás (szerződéskötés) után az utazási szerződés feltételei szerint lehet lemondani az utazást.

Tel: +36 1 317-1256

Partnerünkről

Csapatunk több, mint 20 éves tapasztalattal, családias hangulattal várja az utazni vágyókat. Színvonalas helyszíneket kínálunk akár belföldi, akár külföldi útról legyen is szó. Magyarország számos ismert és még felfedezésre váró csodáját mutatjuk meg. Minden utazáshoz szakavatott idegenvezetőt biztosítunk. Autóbuszparkunkat folyamatosan újítjuk, továbbra is luxus színvonalon utazhattok velünk.

Helyszín

Neoline Kft. Kalandozás Utazási Iroda

1074 Budapest Síp utca 4.

https://kalandozas.hu/

Nyitvatartás

H-P: 9-17

Válassz Csomagot

Neoline Kft. Kalandozás Utazási Iroda

Budapest

Autóbuszos kirándulás - Magyarhertelendi fürdő és Orfű
2 520 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet