19.990 Ft helyett 14.290 Ft: Bécs Szilveszter

Az Ajánlat tartalma

A 2.570 Ft értékű voucheredért most 19.990 Ft helyett 14.290 Ft-ért veheted igénybe buszos csomagajánlatunkat. Most csak 2.570 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 11.720 Ft összeget majd az utazási irodának fizeted a kívánt módon, készpénzzel vagy előre utalással.

Időpont: 2024. December 31. -2025. Január 01.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 12.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 12.30 órakor

Program:
Az újév alkalmából egész Bécs vidám ünneplés és tánc színtere lesz. Az év utolsó éjszakáján Bécs teljes belvárosa egy hatalmas partynak ad helyet. A legjobb szórakozást a „Bécsi Szilveszteri Ösvény” garantálja, amely a Városházától indulva szűk kis utcácskákon át a Belvárosban kígyózik. A szilveszteri ösvény mentén számos lehetőség van a forralt bor és egyéb kulináriumok megkóstolására. Több mint 10 állomás gondoskodik a jókedvű szórakozásról show műsorokkal, keringővel, operettel, rock- és popzenével, Dj-kkel és népzenével. A szilveszteri utcabál egyik fő helyszíne megint a Városháza előtti tér, a Rathausplatz lesz, ahol 14 órától az elmúlt ötven év legnagyobb slágereire táncolhatjuk át magunkat az újévbe. Éjfélkor óriási tűzijátékkal köszöntik 2024-et, amit szokás szerint a Kék Duna keringő dallamai kísérnek majd. Aki egy kicsit klasszikusabb hangulatban szeretné tölteni az év utolsó napját és az újév első óráit, annak a Grabennél vagy a Stephansplatzon a helye. A Graben ilyenkor elegáns bálteremmé avanzsál. A komolyzene kedvelőit várja a Zene Háza (Haus der Musik) is, ahol délután 2-től este 10-ig bárki ingyenesen betekintést nyerhet a zene világába és pár percre akár karmesterré is válhat a virtuális karmester segítségével. A bécsi tánciskolások a délután folyamán villám bécsi keringő tanfolyamot kínálnak. A Práterben pedig már este 11 órától megkezdik az óév búcsúztatását, melynek csúcspontja egy fényjáték, mellyel ünneplik az új esztendőt. Bécs  már nem az általunk megszokott tűzijátékot , hanem a modern , új trendet követve egy csodálatos fényjátékkal kápráztatja el a városba látogatókat. Visszaindulás 2 órakor a Szépművészeti Múzeumtól. Visszaérkezés Budapestre reggel 6 óra körül.

Minden Utasunk kis üveg pezsgőt kap ajándékba, amivel köszöntheti az újévet!

Város belépő: 5EUR/fő (autóbuszon fizetendő)
A részvételi díj nem tartalmazza a belépők árait!

Biztosítás: 1.980,- Ft/fő
Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

Érvényesség

2025-01-01 -ig

Foglalási feltételek

Foglalni az utalvány megvásárlását követő 24 órán belül tudsz a kalandozas@t-online.hu e-mail címen név, lakcím, telefonszám, (több kupon esetén) utastársak nevének és kuponkód(ok) megadásával. Az iroda válasz levélben küldi a fizetéshez szükséges adatokat. Foglalás (szerződéskötés) után az utazási szerződés feltételei szerint lehet lemondani az utazást.

Tel: +36 1 317-1256

Partnerünkről

Csapatunk több, mint 20 éves tapasztalattal, családias hangulattal várja az utazni vágyókat. Színvonalas helyszíneket kínálunk akár belföldi, akár külföldi útról legyen is szó. Magyarország számos ismert és még felfedezésre váró csodáját mutatjuk meg. Minden utazáshoz szakavatott idegenvezetőt biztosítunk. Autóbuszparkunkat folyamatosan újítjuk, továbbra is luxus színvonalon utazhattok velünk.

Helyszín

Neoline Kft. Kalandozás Utazási Iroda

1074 Budapest Síp utca 4.

https://kalandozas.hu/

Nyitvatartás

H-P: 9-17

Válassz Csomagot

Neoline Kft. Kalandozás Utazási Iroda

Budapest

Autóbuszos kirándulás - Különleges szilveszteri fényjáték
2 570 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet