35990 Ft helyett 27.290 Ft: Energylandia

Az Ajánlat tartalma

A 4.910 Ft értékű voucheredért most 35.990 Ft helyett 27.290 Ft-ért veheted igénybe buszos csomagajánlatunkat. Most csak 4.910 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 22.380 Ft összeget majd az utazási irodának fizeted a kívánt módon, készpénzzel vagy előre utalással.

Foglalni az utalvány megvásárlását követő 24 órán belül tudsz a kalandozas@t-online.hu e-mail címen név, lakcím, telefonszám, (több kupon esetén) utastársak nevének és kuponkód(ok) megadásával. Az iroda válasz levélben küldi a fizetéshez szükséges adatokat.

Időpont: 2024. október 26-27.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 1:15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 1:30 órakor

Program:

Élvezzen egy vidám napot Európa egyik legnagyobb vidámparkjában. Fedezze fel a kicsik és a felnőttek számára egyaránt meseszép helyet, ami minden korosztály számára tartogat attrakciókat. Egyedülálló szórakozási hely, amely mindenki számára lenyűgöző izgalmakkal teli. Az Energylandia egy vidámpark Zatorban, Kis-Lengyelországban, Dél-Lengyelországban. A Energylandiában 19 hullámvasút és 133 attrakció várja a látogatókat.

Budapestről indulás hajnali fél 2-kor a Lengyelországi Zator felé. Rövid pihenőkkel megérkezünk a park nyitására. Ezen a napon a park egy fergeteges HALLOWEEN  éjszakát rendez. A park őszi dekorációban pompázik. Meglepetések,  artisták, táncosok, attrakciók, felejthetetlen HALLOWEEN party vár ránk. Szellemek, boszorkányok, vámpírok kísértenek és kísérnek minket a parkban. Halloween alkalmából  jelmezekbe öltöznek az emberek.  Jöjjön el velünk, öltsön jelmezt és váljon ennek a felejthetetlen napnak a részesévé. 
Energylandia 7 tematikus területen kínál szórakozást. A vidámpark 74 hektáron, gyönyörű zöld környezetben, egy hangulatos tó mellett helyezkedik el, gyermekeknek, családoknak szóló extrém élményelemekkel. A Enerylandia egy mágikus játékvilág, ahol a tematikát a legendák, mesebeli történetek adják. Az adrenalin függők pedig a hullámvasutak felé vehetik az irányt, és Európa második leggyorsabb hullámvasútján is megfordulhatnak, ha mernek. Száguldjon le az izgalmas hullámvasutakon és élvezze a profi művészek látványos élő show műsorait. A parkot a kaszkadőr bemutatók, koncertek teszik még élménydúsabbá.  Érdemes megemlíteni a két legnépszerűbb attrakciót a Hyperion Európában legmagasabb egy 77 méteres óriás hullámvasút, valamint a Speed Water Coaster-vízi-hullámvasútat. A park másik látványos hullámvasútja az Abyssus.
Egyes attrakciók kipróbálásánál vizesek lehetnek, esőkabát viselése javasolt. Kérjük az időjárásnak megfelelő öltözékkel készüljenek!
Belépőjegy árak: felnőtt kb. 179,-PLN, gyermek 140 cm-es magasságig kb. 129,-PLN (Az árak, tájékoztató jellegűek, változhatnak!) Foglaláskor kérjük megadni, hogy felnőtt vagy 140 cm magasság alatti gyermekjegyet vásároljon az iroda! Irodánk csoportos kedvezményt kap a jegyek árából, melyet igénybe tud venni, ha az iroda vásárolja a jegyet. A jegyek árát a buszon készpénzben, Lengyel Zloty-ban szedjük össze!
Hazaindulás Budapestre a park bezárása után (a varázslatok éjszakája miatt a park 22 órakor zár) , érkezés reggeli órákban kb. 6-7 óra körül.

Extra szolgáltatások:
Fix ülőhely 2.500 Ft/fő
BBP + Stornó biztosítás: 1.980,- Ft/fő
a programváltozás jogát fenntartjuk!

Érvényesség

2024-10-27 -ig

Foglalási feltételek

Foglalni az utalvány megvásárlását követő 24 órán belül tudsz a kalandozas@t-online.hu e-mail címen név, lakcím, telefonszám, (több kupon esetén) utastársak nevének és kuponkód(ok) megadásával. Az iroda válasz levélben küldi a fizetéshez szükséges adatokat. Foglalás (szerződéskötés) után az utazási szerződés feltételei szerint lehet lemondani az utazást.

Tel: +36 1 317-1256

Partnerünkről

Csapatunk több, mint 20 éves tapasztalattal, családias hangulattal várja az utazni vágyókat. Színvonalas helyszíneket kínálunk akár belföldi, akár külföldi útról legyen is szó. Magyarország számos ismert és még felfedezésre váró csodáját mutatjuk meg. Minden utazáshoz szakavatott idegenvezetőt biztosítunk. Autóbuszparkunkat folyamatosan újítjuk, továbbra is luxus színvonalon utazhattok velünk.

Helyszín

Neoline Kft. Kalandozás Utazási Iroda

1074 Budapest Síp utca 4.

https://kalandozas.hu/

Nyitvatartás

H-P: 9-17

Válassz Csomagot

Neoline Kft. Kalandozás Utazási Iroda

Budapest

Autóbuszos kirándulás - Energylandia, fergeteges Halloween éjszaka
4 910 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet