100.000 Ft helyett 79.990 Ft: Lézeres fogfehérítés

Az Ajánlat tartalma

A 20.290 Ft értékű voucheredért most 100.000 Ft helyett 79.990 Ft-ért veheted igénybe lézeres fogfehérítés ajánlatunkat. Most csak 20.290 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 59.700 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni.

Egy hófehér mosoly a magabiztos megjelenés alapja, de nem mindenki születik egyformán fehér gyöngysorral, ráadásul a fogak színét az ételek, italok, esetleg a dohányzás is befolyásolhatja.

Nem véletlen, hogy a fogfehérítés az egyik legnépszerűbb fogászati kezelés, a lézeres fogfehérítés pedig kiemelkedik az elérhető technológiák közül, hiszen minden másnál látványosabb eredményeket lehet elérni vele.

A kezelés során a fogakat hidrogén-peroxid tartalmú ecsetelővel kezelik, majd lézerfénnyel világítják meg őket. A fehérítés így nem csak a fogfelszínen, hanem mélyebben, a dentinben is végbe megy, ennek köszönhető a sokkal látványosabb eredmény.

A kívánt fehérség kialakítása után a fogakat fluirodos ecseteléssel is kezelik, hogy a jövőben sokkal ellenállóbbak legyenek, és tovább őrizzék meg ragyogó fehérségüket.

Az eredmény akár több árnyalattal fehérebb mosoly lehet, az eredmény pedig – a szájápolási szokásoktól és az életmódtól függően – akár 1-2 évig is kitarthat.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges telefonon: +36 30 836 5040 

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Egy szép mosoly soha nem megy ki a divatból. A Mosolygyár azért jött létre, hogy segítsen megőrizni vagy éppen helyreállítani a tökéletes mosolyt, amivel magabiztos lehetsz, és amit örömmel mutatsz majd meg a világnak.

Helyszín

Mosolygyár Fogászat

1033 Budapest Huszti út 25.

https://mosolygyarfogaszat.hu/

Nyitvatartás

Hétköznap: 10-18-ig

Válassz Csomagot

Mosolygyár Fogászat

Budapest

A lézeres technológia nem csak a fogfelszínt, hanem a fogak mélyebb rétegét is fehéríti, ezért akár több árnyalattal fehérebbek lehetnek a fogaid, az eredmény pedig hosszú-hosszú ideig kitart
20 290 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet