25.980 Ft helyett 14.290 Ft: Francia főzőkurzus és vacsora

Az Ajánlat tartalma

A 3.630 Ft értékű voucheredért most 25.980 Ft helyett 14.290 Ft-ért veheted igénybe főzőkurzus ajánlatunkat. Most csak 3.630 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 10.660 Ft összeget partnerünknél szükséges fizetni.

A francia gasztronómia egy életérzés, a franciák szenvedélyesen főznek és fogyasztják is el ételeiket. Imádják a sok apró fogást és sokszínű ételeiket. Minden érzelem tükröződik világukban. Ebbe kínálnak a kurzuson betekintést. Az ízek önmaguk helyett beszélnek, és most te magad is, első kézből ismerkedhetsz az ételekkel. Megtanuljátok  az eredeti hagymaleves csínját-bínját is! Megismerkedtek egy autentikus francia alap tészta recepttel, amit utána kedvedre variálhatsz otthon sós és édes ízvilágban is. Megpróbáltok választ keresni a „vajon a francia nők miért nem híznak el?” kérdésre. Az EASE Therapy Francia Főzőklubját az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk azoknak, akik a francia konyha ételeibe, élményeibe szeretnének betekinteni.

A menü: bagett, frissen köpült házi fokhagymás vajjal, francia hagymaleves (az eredeti Soupe a L’Oignon), Quiche Lorraine, fordított paradicsomos pite, Créme brulée.

A kurzus végén a helyben elkészített ételeket közösen el is fogyasztjátok.

Kiscsoportos főzőklubjaikba téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt. Voucherek, utalványaik értéke felhasználható az Ízbisztró termékeinek vásárlásánál, az Ízbisztróban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Aktuális időpontokról és időpontfoglalás végett érdeklődj e-mailben a hello@easetherapy.hu címen.

Időpontfoglaláskor a fennmaradt összeget, banki átutalással kell kiegyenlíteni a szolgáltató által megadott bankszámlaszámra. Időpont lemondás vagy módosítás a választott dátum előtt 10 nappal korábban lehetséges. Bejelentkezést csak érvényes voucherkód megadásával tudnak elfogadni.

Partnerünkről

Az EASE Therapy – ÍZBISZTRÓ – egy olyan hely, ahova elhozhatod a problémáidat…és ott is hagyhatod. Vesszőparipánk az egészséges étkezés! Hisszük és valljuk: az vagy, amit megeszel! Mi itt az EASE Therapy-nál szembefordultunk az áramlattal, és szeretnénk azoknak segíteni, akik már szintén megtették, vagy fontolgatják ezt a lépést. Mi nem csak tudjuk, de tanítjuk is! Nyitva tartási időnk alatt a főzés gondját levéve vállatokról kíméletesen, egészséges alapanyagokból kínálunk nektek változatos ételeket és italokat, esténként pedig főzőkurzusainkon ti magatok is megtanulhatjátok, hogyan készíthetitek el otthon is ezeket a fogásokat.

Helyszín

EASE Therapy - ÍZBISZTRÓ

1011 Budapest Szilágyi Dezső tér 1.

http://www.easetherapy.hu

Válassz Csomagot

EASE Therapy - ÍZBISZTRÓ

Budapest

EASE Therapy Francia Est 1 fő részére
3 630 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet