25.980 Ft helyett 14.290 Ft: Paleo/vegán/alapozó főzőkurzus

Az Ajánlat tartalma

A 3.630 Ft értékű voucheredért most 25.980 Ft helyett 14.290 Ft-ért veheted igénybe paleo/vegán/alapozó főzőkurzus ajánlatunkat. Most csak 3.630 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 10.660 Ft összeget partnerünknél szükséges fizetni.

Ha vannak az étrendedben olyan alapanyagok, amelyeket vagy egészségügyi okokból vagy saját belátásodból kerülsz, akkor ezt a főzőkurzust neked találták ki! A paleo kurzuson paleo alapanyagok felhasználásával állítják össze a menüt. Egyszerű, könnyen elkészíthető ételeket tanítanak neked, melyeket otthon is elkészíthetsz bármikor. Ha gluténmentes, laktózmentes, cukormentes, paleo táplálkozást követsz, ezt válaszd! A vegán főzőkurzuson természetesen kerülik a húsokat és más állati származékokat is, mint a tojás, vaj, zsír, tejtermékek. A menü tojásmentes, gluténmentes, laktózmentes, cukormentes és vegán életmódot követőknek is egyaránt megfelel.

Azon kívül, hogy minden egészségesen kerül elkészítésre, az egy estés kurzus különlegessége:
Alternatív tejeket készítetek mákból, kókuszból, rizsből és mandulából.
Ezekből alternatív tejtermékeket is készítetek, vajat és tejszínt.
Megtanítanak alternatív liszteket készíteni mákból, kókuszból, rizsből és mandulából.
Főztök egy teljes, négyfogásos menüt.

A menü: házi vaj, ropogós házi bagett, eper krémleves, aszalt szilvával töltött baconbe göngyölt csirke sütőtök pürével, karamellizált hagymával, mandulalisztes csoki torta, almás-banán fagylalt

Ráadásként a kurzus végén a helyben elkészített ételeket el is fogyasztjátok!

Az EASE Therapy Paleo/Vegán főzőkurzust az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk kezdő konyhatündéreknek, pároknak, családoknak, tiniknek, nagyoknak, lisztérzékenyeknek, fogyókúrázóknak, cukorbetegeknek, életmódváltóknak, és a szénhidrátmentes étrendet követőknek!

Kiscsoportos főzőklubjaikba téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt. Voucherek, utalványaik értéke felhasználható az Ízbisztró termékeinek vásárlásánál, az Ízbisztróban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Aktuális időpontokról és időpontfoglalás végett érdeklődj e-mailben a hello@easetherapy.hu címen.

Időpontfoglaláskor a fennmaradt összeget, banki átutalással kell kiegyenlíteni a szolgáltató által megadott bankszámlaszámra. Időpont lemondás vagy módosítás a választott dátum előtt 10 nappal korábban lehetséges. Bejelentkezést csak érvényes voucherkód megadásával tudnak elfogadni.

Partnerünkről

Az EASE Therapy – ÍZBISZTRÓ – egy olyan hely, ahova elhozhatod a problémáidat…és ott is hagyhatod. Vesszőparipánk az egészséges étkezés! Hisszük és valljuk: az vagy, amit megeszel! Mi itt az EASE Therapy-nál szembefordultunk az áramlattal, és szeretnénk azoknak segíteni, akik már szintén megtették, vagy fontolgatják ezt a lépést. Mi nem csak tudjuk, de tanítjuk is! Nyitva tartási időnk alatt a főzés gondját levéve vállatokról kíméletesen, egészséges alapanyagokból kínálunk nektek változatos ételeket és italokat, esténként pedig főzőkurzusainkon ti magatok is megtanulhatjátok, hogyan készíthetitek el otthon is ezeket a fogásokat.

Helyszín

EASE Therapy - ÍZBISZTRÓ

1011 Budapest Szilágyi Dezső tér 1.

http://www.easetherapy.hu

Válassz Csomagot

EASE Therapy - ÍZBISZTRÓ

Budapest

Ismerd meg egy egészségesebb konyha alapjait az EASE Therapy paleo, vegán alapozó főzőklub és vacsora programján
3 630 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet